Jeugddag HSV de Hering

Bij hengelsportvereniging HSV De Hering uit Schinveld stond onlangs de jaarlijkse jeugddag op het programma. Het aantal deelnemers viel wat tegen, waarschijnlijk door het warme weer.

Als eerste stond een viswedstrijd op het programma. Met de tips van ouders en grootouders werden er regelmatig vissen gevangen. Voor de winnaars waren er prijzen te winnen.

Na een gezellige picknick was er nog een spellenmiddag met onder meer touwtrekken, een karrenrace en als laatste het eieren koppen.