Ouderen carnavalsvereniging zoekt leden

Ouderencarnavalsvereniging De Uule uit Schinveld is dringend op zoek naar leden. Dat is nodig voor het voortbestaan van de vereniging en het ouderencarnaval in Onderbanken.

Nadat in 2012 vanwege de vergrijzing de stekker uit het ouderencarnaval werd getrokken, werd enkele jaren later de draad opnieuw opgepakt. Dat leidde vorig jaar tot een bonte avond met veel bezoekers die de carnavalsvereniging altijd een warm hart toedroegen.

Daarom wil het bestuur nu doorpakken. Komend jaar is er op 1 februari opnieuw een bonte avond, waarbij ook een nieuwe prins of prinses wordt uitgeroepen. Twee dagen later is er een receptie.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Raymond Hüsch op 06-22917602. De Uule volgen op Facebook kan ook: facebook.com/OCV-De-Uule

20472 OCV De Uule in 1989.