Onrust vanwege nieuwe winkelboulevard

Een grote winkelboulevard op de grens tussen Heerlen en Kerkrade zorgt voor veel onrust. Veel ondernemers en omwonenden zouden niet op de hoogte zijn geweest van de plannen.

Projectontwikkelaar Jongen en Linders Beleggingen hebben een bouwvergunning aangevraagd bij de gemeente Kerkrade. Zij willen een 11.500 m² groot complex neerleggen.

Het is onduidelijk wie zich in de nieuwe boulevard moet gaan vestigen. Tevens is het nog maar de vraag of de vergunning daadwerkelijk wordt verleend. De gemeenten Heerlen, Kerkrade en Parkstad Limburg proberen juist tot een betere afstemming te komen over winkels in het gebied Heerlerbaan Kerkrade-West en de Roda Boulevard.

Juist die regio van Parkstad kent een overschot aan winkels en een nieuwe winkelboulevard zal die situatie niet verbeteren, zo is de mening.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016