Units geplaatst bij basisschool in Bingelrade

Hoewel het vanwege de herfstvakantie op de meeste scholen stil is wordt er op basisschool De Zeveneik in Bingelrade hard gewerkt. Vrijdag werden de nieuwe units van peuterspeelzaal ut Pieeëpelke geplaatst. De peuterspeelzaal zit nu nog in de leegstaande school in Jabeek.

Met behulp van een grote kraan zijn de units over de school getild en op hun plaats gezet. Hiervoor was het wel nodig om de Dorpstraat ter hoogte van de school voor een groot deel van de dag af te sluiten voor het verkeer. Het verkeer moest worden omgeleid en had bovendien last van een wegafsluiting als gevolg van een groot waterlek in de Eindstraat.

Nadat de units zijn voorzien van stroom en water kan begonnen worden met de inrichting. Als alles volgens planning verloopt verhuist de peuterspeelzaal half november naar de nieuwe locatie in Bingelrade.


SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017