Stadsloop onder een stralend zonnetje

Afgelopen zondag heeft Zerom Ghebrihewt met een voorsprong van enkele minuten de Stadsloop van Kerkrade op zijn naam geschreven. De renner van Unitas had 31 minuten en 52 seconden nodig voor het 10 kilometer langer parcours.

Ron Wijnen kwam als tweede over de finishlijn op de Markt in Kerkrade met een tijd van 37 minuten en 20 seconden. Snelste vrouw was Ellis Jacobs van STB met 37.38.

Ook was er een 5 kilometer loop. Deze werd gewonnen door Kevin Kavi in 16 minuten en 13 seconden. Op deze afstand was er ook een bijzondere prestatie van Edy Bron. De loper van AVON uit Heerlen had iets meer dan 45 en een halve minuut nodig om over de finish te komen. Een puike prestatie voor een loper die de 80 jaar is gepasseerd.

Atletiekvereniging Achilles-Top had ook twee Rabo Kids Runs georganiseerd. De kinderen moesten verdeeld in twee leeftijdsgroepen een afstand afleggen van 1 kilometer.

Kijk hier naar een fotoverslag van de Stadsloop van Kerkrade >>

 

19876 foto © LOO-tv | Jo Grzelak

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017