Zussen Judoclub Brunssum Limburgs kampioen

20262

De zussen Denise en Deanne Dijkstra uit Brunssum zijn Limburgs kampioen judo geworden. Job van Maris, ook van Judoclub Brunssum, werd tweede.

De drie deden zondag mee aan het Limburgs kampioenschap in de Jo Gerrishal in Roermond.

Deanne en Denise stonden tegelijk op de mat, gelukkig voor de coach, wel naast elkaar. Daardoor kon hij beide dames tegelijk coachen. De dames lieten een prima eerste partij zien en waren snel klaar met hun tegenstander.

Jop van Maris moest het opnemen tegen een tegenstander waarvan hij een week eerder verloren had. Hij wist met een mooie worp op voorsprong te komen, maar net voor tijd wist de tegenstander de stand gelijk te zetten. Uiteindelijk nam de scheidsrechter de beslissing in het voordeel van de tegenstander en werd Job tweede van Limburg in zijn categorie. 

Judoclub Brunssum laat in een reactie weten trots te zijn op hun kampioenen.

 

20263 De zussen Denise en Deanne Dijkstra, Jop van Maris en de coach Marcel Rogge. foto (c) LOO-tv | Judoclub Brunssum

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017