Zesde editie Parkstad Verentreffen

11784 Ook dit jaar is er weer een nieuw Parkstad Verentreffen. Op vrijdag 16 november organiseert Marleen Mols de zesde editie samen met KV Burgerlust.

Het Verentreffen wordt gehouden in het Socio projecht aan de Terbruggen in Eygelshoven. Diverse prinsen en prinsessen uit Parkstad en de regio gaan er een gezellige avond van maken. Vanaf 20.00 uur passeren onder meer Spik en Span, Frans Croonenberg en Marleen Mols de revue. Daarnaast krijgen ook diverse lokale artiesten een plaats op het podium.

Voor de hoogheden van de carnavalsverenigingen heeft de organisatie nog enkele vrije plaatsen. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via mols.marleen11@gmail.com