Woensdag duidelijkheid over oefenduel BSV Limburgia

22805 Woensdag moet er meer duidelijkheid komen over het al dan niet doorgaan van de oefenwedstrijd tussen BSV Limburgia uit Brunssum en Fortuna Sittard. Het duel staat op de agenda voor zaterdag.

Omdat supporters van een rivaliserende club uit zouden zijn op een confrontatie in Brunssum moet burgemeester Gerd Leers beslissen of en hoe de wedstrijd op de sportvelden van BSV Limburgia gespeeld wordt.

Het oefenduel tussen de twee ploegen is geen toeval. Fortuna trainer René Eijer was eerder werkzaam bij de BSV Brunssum. Ook Kevin Hofland heeft een lange geschiedenis met de club. De in Brunssum geboren Hofland begon hier met voetballen.