Vrijwilligerscentrale op andere plek

De vrijwilligerscentrale van Onderbanken is verhuisd naar Verzorgingscentrum Aan de Bleek. Tot voor kort zat de vrijwilligerscentrale nog bij het CMWW.

Elke dinsdagmiddag staat het team van de vrijwilligerscentrale weer klaar met een scala aan leuke, gevarieerde vacatures. Doel van de centrale is om vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact te brengen. Dus niet alleen mensen die vrijwilligerswerk willen doen, maar ook organisaties die werk hebben zijn elke dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom.

Op dit moment zijn er vacatures voor bijvoorbeeld activiteitenbegeleiding of in de natuur. Ook zijn er diverse administratieve en bestuursfuncties. Loop dus gerust eens binnen bij Aan de Bleek.