Voorverkoop Buuttefestival van start

20359 Het traditionele Buuttefestival in Brunssum vindt plaats op 2 en 3 februari. De 37e editie van het festival wordt gehouden in sporthal Rumpen. Wie kaarten voor het festival wil hebben kan hiervoor op 16, 18 en 20 december terecht in Café Rumpener Beemden aan de Heugerstraat in Brunssum. Op de 16e zijn de kaarten te koop tussen 11.00 en 13.00 uur. De twee andere dagen worden de kaarten tussen 19.00 en 21.00 uur verkocht.

De organisatie is als vanouds in handen van CV De Streupers. Ook jongeren krijgen tijdens het festival de kans om het publiek aan het lachen te krijgen. Zo komt onder andere de jongeren buuttekampioen van 2017, Irene van der Kruijs, naar Brunssum. Daarnaast betreden ook Connie Bruynaers, Ger Frenken en buuttekampioen Fer Naus de buut.

Verder staan er optredens gepland van Upke Dupke, de Kölsche Greesberger en de jonge zanggroep Same Sjpas. Tijdens de afterparty kunnen de bezoekers in het naastgelegen café uit hun dak gaan met de formatie Tiroler Sound.

Kijk voor meer informatie en de voorverkoop van kaarten op www.streupers.nl

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017