Voormalig Roda-trainer weggestuurd

20125 Voormalig Roda-trainer Yannis Anastasiou is ook bij zijn nieuwe club weer de laan uit gestuurd vanwege slechte resultaten. De Belgische voetbalvereniging KV Kortrijk heeft dit op hun website bekend gemaakt.

Naast Anastasiou moesten ook de assistent trainers Steve Rutter en Youssef Vos het veld ruimen. De resultaten van de eerste klasser zijn slecht; uit veertien duels wist Kortrijk slechts elf punten te verzamelen. Voor de laatste overwinning moet de club 11 wedstrijden terug.

Ook in Kerkrade lag de Griekse trainer aan het eind van het vorige seizoen flink onder vuur. Tijdens de nacompetitie werd Anastasiou van de bank gehaald en vervangen door interim-coach Huub Stevens. Pas in een derby met MVV kon degradatie naar de eerste divisie worden voorkomen.

Lang zaten de Belgen overigens niet zonder trainer. Woensdagmiddag werd de opvolger van Yannis Anastasiou bekend gemaakt.