Vierde rozencompliment voor Buurt in Beweging

19790 Onlangs is voor de vierde maal een rozencompliment door de Brunssumse afdeling van de PvdA uitgereikt. Deze keer ging het compliment niet naar een individueel persoon, maar naar het initiatief Buurt in Beweging.

Gezien het grote aantal vrijwilligers dat bij het project betrokken is, was er voor iedereen één rode roos in een koker.

Buurt in beweging is in Brunssum-Oost gestart als onderdeel van Samen Actief. Het doel is om samen met de bewoners te komen tot diverse bewegingsactiviteiten in de buurt. Vrijwilligers organiseren die activiteiten voor jong en oud. Zo was er zondag nog een puzzeltocht door het Schutterspark.

Volgens de PvdA en hun lijsttrekker Haico Offermans barst Brunssum van enthousiaste vrijwilligers die zich belangenloos voor de gemeenschap inzetten.

19791 foto © LOO-tv | Foto's Brunssum