VIDEO: Laatste sleuteloverdacht Schinnen

21143 Donderdagavond vond in Schinnen de laatste sleuteloverdracht van de gemeente Schinnen plaats. Burgemeester Léon Frissen overhandigde voor de laatste maal de sleutels van de gemeente aan de carnavalsprinsen.

De gemeente en de carnavalsverenigingen hebben van de laatste sleuteloverdracht een groot feest gemaakt. Om zoveel mogelijk mensen van dit feest te laten genieten vond de sleuteloverdracht niet in de raadszaal van het gemeentehuis plaats maar op het plein daarvoor.

Naast het overhandigen van de sleutels aan de hooglustigheden waren er ook optredens van onder andere Beppie Kraft, Dieter Koblenz, De Toddezèk, enkele leden van de Schintaler en lokale artiesten.

De sleuteloverdracht maakte onderdeel uit van 'Dag Schinnen, Hallo Beekdaelen', een programma met tal van activiteiten naar de nieuwe fusiegemeente Beekdaelen.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.