Verdachte van dodelijke schietpartij aangehouden

17459 De politie heeft een 24-jarige man uit Stein aangehouden. Hij kwam in beeld bij de rechercheurs tijdens het onderzoek naar een schietpartij in Geleen.

In de nacht van 7 op 8 februari is de bewoner van een woning aan de Beatrixlaan neergeschoten. De 29-jarige eigenaar van een shihabar in Sittard overleed nog ter plaatse aan zijn verwondingen. De afgelopen weken hebben zo'n 25 rechercheurs aan deze zaak gewerkt. De dodelijke schietpartij kwam ook al aan bod in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.

De man werd dinsdagmorgen aangehouden. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen. Ook is het nog steeds mogelijk om informatie of tips door te geven via de opsporingslijn 0900-6070 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017