Veel geruchten over vertrek Oliseh

21025 De geruchtenmolen bij Fortuna draait op volle toeren. Volgens dagblad De Limburger zou de situatie tussen Fortuna en de Negriaanse hoofdcoach Sunday Oliseh gespannen zijn. In sommige media is Oliseh zelfs al ontslagen.

Fortuna laat via een statement op de website van de club weten dat de trainer nog gewoon aan de slag is bij de club. De in Bingelrade wonende Kevin Hofland zou de beoogde opvolger zijn. Hofland weet echter van niets en is op dit moment jeugdtrainer bij PSV in Eindhoven.

Hofland is in het verleden wel al in diverse functies actief geweest voor Fortuna. Wel laat hij weten dat er vorig jaar oriënterende gesprekken waren. Zijn contract bij PSV loopt na dit seizoen ten einde.