Veel aandacht voor talentvolle Fortunees

19348 Het 17- jarige voetbaltalent van Fortuna Sittard, Perr Schuurs, trekt volgens Voetbal International de nodige aandacht. Ook bij de scouts van de grote clubs als Ajax, PSV en Bayern München is de jonge speler opgevallen.

Ex-profvoetballer Kevin Hofland is ervan overtuigd dat Schuurs inderdaad ooit bij één van deze clubs aan de slag zal gaan. Toch raadt hij Schuurs aan eerst een tussenstap te nemen. De overstap van de Jupiler Leage naar de top van het Nederlandse en Duitse voetbal is tegenwoordig veel te groot. Volgens Hofland zou een verblijf bij één van de subtoppers heel goed zijn voor de ontwikkeling van de voetballer uit Nieuwstadt.

Schuurs is op dit moment actief in de verdediging van de Sittardse club. Tevens is hij aanvoerder van de elf man die op het veld staan.