Trainers stappen op bij Eaters

17403 Trainer Jacq Geurts stopt als trainer van de Laco Eaters. Ook zijn assistenten en oud-teamgenoten Hans Baggen en Marcel Houben leggen hun functie neer.

Dat het trainers-trio nu opstapt heeft geen directe gevolgen voor de club omdat het seizoen al is afgelopen. Voor het bestuur kwam deze stap niet als een grote verrassing. Geurts werd in januari ziek en daardoor moesten zijn assistenten het seizoen alleen afmaken. Ook was bekend dat het drietal niet stond te springen voor een loopbaan als trainer.

Jacq Geurts nam in 2016 het stokje noodgedwongen over van de Zweed Dreberg. in 2017 werd hij hoofdtrainer van de ijshockeyclub.

De drie oud-spelers hebben wel aangegeven op de achtergrond mee te blijven denken over de toekomst van de club uit Geleen.