Tiener Vastelaovend Konkoer 2018 in Geleen

18689 Het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK) wordt op vrijdag 19 januari 2018 in Geleen gehouden. Dat is dan de negende achtereenvolgende keer dat het beste carnavals tienerliedje van Limburg wordt gekozen.

Stadscarnavalsvereniging de Flaarisse heten de tieners van Limburg welkom in zalencentrum de Hanenhof. De voorronde voor het TVK is op zondag 26 november in Doenrade in Gasterie Dobbelsteyn, waar het TVK in 2010 ontstond. Carnavalsvereniging de Pedaalridders is dan gastheer vanwege het 4 x 11-jarig bestaansfeest van de vereniging.

Carnaval valt volgend jaar vroeg, van 11 tot en met 13 februari. Daarom was het lastig om een datum te plannen voor het TVK, zegt de organisatie. Het liedjesfestival is daarom op een vrijdagavond, precies één week vóór het LVK.