Technisch adviseur weg bij Fortuna

22201 Technisch manager Charly Chudik gaat Fortuna Sittard verlaten. De taak van de manager zit er op en alle voetbaltechnische zaken zijn de afgelopen tijd afgerond.

Op de website van de club is te lezen dat beide partijen in goed overleg de samenwerking beëindigen. Chudik is blij dat hij met een fantastisch team heeft mogen samenwerken. De promotie naar de Eredivisie is een mooie afsluiting van enkele jaren werk bij de voetbalclub.

Chudik heeft vertrouwen in een goede toekomst voor de club. Wat hij nu gaat doen is nog onduidelijk.