Stichting om fusie te promoten

18220 Onlangs is in Landgraaf de Stichting Voor Fusie opgericht. De groep voorstanders van de fusie tussen de gemeenten Landgraaf en Heerlen wil de inwoners van Landgraaf informeren over de noodzaak van de fusie.

Volgens het bestuur van de stichting wordt al decennia lang gepraat over een grootschalige fusie in de Oostelijke Mijnstreek. Een fusie tussen Heerlen en Landgraaf zou een goede eerste stap zijn, zo vinden ze.

Op de website www.voorfusie.nl is een lijst met voordelen te vinden. Ook is het provinciaal herindelingsplan te vinden op de website.

De stichting is van plan om op dinsdag 23 mei een bijeenkomst te organiseren over de fusie. Aanmelden kan via voorfusie@gmail.com

18221 foto © LOO-tv | Stichting Voor Fusie