Sterren Stralen in teken van 120-jarig jubileum

Het Sterren Stralen concert van Zangvereniging Oranje staat in het teken van het 120-jarig jubileum. Daarom heeft het koor op zondag 9 december twee bijzondere solisten gecontracteerd.

Het gaat om de wereldvermaarde tenorsolist Marcel Reijans en de sopraansoliste Davinia van der Zee. Zij zingen met Oranje tijdens het jubileumconcert dat om 15.00 uur begint in de Eligiuskerk.

De zangers worden op piano begeleid door Margreet Wesseling. De algehele leiding is in handen van dirigent Anton Kropivšek.

Als eerste staat wereldmuziek op het programma, met werken als  The Awakening, het Benedictus van Jenkins en No man is an Island. Daarna volgens de traditionele kerstliederen met een afsluiting geheel in kerstsfeer.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jacky’s Bloemenshop en Zen in Schinveld, bij Aveve in Merkelbeek of telefonisch op (045) 525 29 40. Kaarten bestellen via e-mail kan ook: penningmeester@zv-oranje.nl