Startsein voor gebiedsontwikkeling ELZC

18823 Bij het zweefvliegterrein van de ELZC in Schinveld wordt zaterdag het startsein gegeven voor de gebiedsontwikkeling. Gemeente, IBA en de ELZC gaan het gebied opknappen zodat het aantrekkelijker wordt voor toeristen en recreanten.

Om de start van dit project te markeren heeft de beroemde kunstenaar Alex Senna uit Brazilië een mural op de loods van de ELZC geschilderd. Senna heeft een zwart-wit patroon geschilderd in de vorm van een man die de jongensdroom heeft om als piloot de wijde wereld te verkennen.

De zweefvliegclub grijpt het startsein voor de gebiedsontwikkeling aan met een open dag. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen bij het zweefvliegen. Ook kunnen ze als passagier meevliegen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017