Speler van FC Schalke traint mee in Kerkrade

20790 Roda JC is geinteresseerd in de 21-jarige Donis Avdijaj van FC Schalke. De aanvaller zit bij de Duitse ploeg op de bank en komt daar niet aan spelen toe.

Om meer ervaring op te doen traint hij nu mee met de selectie van Roda JC.

De club uit Gelsenkirchen wil de speler voor de rest van het seizoen uitlenen. Daarvoor zijn zij op zoek naar een club die uitkomt op een zo hoog mogelijk niveau. Technisch directeur Harm van Veldhoven liet onlangs weten op zoek te zijn naar versterking op het middenveld. De speler met zowel de Duitse als Kosovaarse nationaliteit kan zowel op het middenveld als meer in de aanval worden ingezet.

Roda moet iets doen om in de tweede helft van het seizoen los te komen van de laatste plaats op de ranglijst van de Eredivisie.