Wandelaars op de been voor Schinveldse Bossentocht

Ruim 500 mensen hebben zondag de wandelschoenen aangetrokken voor de Schinveldse Bossentocht. De organisatie van de jaarlijkse wandeling is in handen van wandelvereniging De Grenslopers.

De wandelaars gingen al vroeg op pad door de natuurlijke omgeving van Schinveld. Er waren diverse wandelroutes uitgezet die in afstand varieerden van 7 tot 28 kilometer. Eén van de routes liep langs de nieuwe meanderende beek bij de Breukberg.

Leden van Harmonie St. Caecilia uit Schinveld verzorgden dit jaar de catering bij Nonke Buusjke. Daar konden wandelaars ook uitleg krijgen over het bakhoes en proeven van de versgebakken ambachtelijke producten.

Ria Gerards maakte het volgende fotoverslag van de Schinveldse Bossentocht >>