Schorsing voor Adil Auassar

18266 Roda JC-speler Adil Auassar is door de KNVB geschorst voor twee wedstrijden. Omdat één wedstrijd voorwaardelijk is, zou hij wel inzetbaar zijn tijdens een eventuele finale in de paly-offs.

De middenvelder kreeg tijdens de eerste wedstrijd tegen Helmond Sport een rode kaart van scheidsrechter Martin van den Kerkhof. Volgens velen een wel heel erg zware straf voor de charge op het middenveld.

Trainer Yannis Anastasiou kan zondag tijdens de returnwedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion dus geen beroep doen op Auassar.

18267 De middenvelder krijgt rood van de arbiter. foto © LOO-tv | HEKO Photodesign