Schinveldse editie Sterkste man bij RTL7

22689 De komende twee zaterdagen is op RTL7 de Sterkste man van Nederland te zien. De Bleekplaats in Schinveld was afgelopen zomer het decor van deze wedstrijd voor krachtpatsers.

De regerend Sterkste man van Nederland Alex Moonen uit Schinveld, won de wedstrijd. Enzo Tauro, ook een inwoner van Schinveld, werd derde.

Wie nogmaals wil beleven hoe de sporters de nodige spierkracht laten zien tijdens een snikhete tropische dag kan op beide dagen vanaf 18.15 uur terecht bij RTL 7.

Het was voor het eerst dat de Business Club Onderbanken een tweedaags evenement in het centrum van Schinveld organiseerde. De Sterkste man wedstrijden was één onderdeel van het feestweekend.

Kijk hier nog eens naar de foto's en de video van de wedstrijd om de Sterkste man van Nederland >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

foto © LOO-tv | Leo Peters