Ruime overwinning Fortuna op FC Oss

20081

Met een 4-0 zege heeft Fortuna Sittard vrijdagavond thuis gewonnen van FC Oss. In een spannend duel vielen alle vier de doelpunten in de tweede helft.

Pas halverwege de eerste helft trok Fortuna Sittard de wedstrijd naar zich toe. Een aantal goede kansen om de bal in het doel van FC Oss te krijgen liepen op niets uit. Een goal van Djibril Dianessy werd afgekeurd wegens buitenspel. Op dat moment kwam FC Oss terug in de wedstrijd en voorkwam daarmee dat Fortuna kon scoren.

Na rust dreigde FC Oss op voorsprong te komen, maar de bal ging net naast het doel van Fortuna-keeper Miquel Santos. Direct daarna was Lisandro Semedo wel succesvol en zette Fortuna op voorsprong. Askovski tekende even later voor de 2-0 en Finn Stokkers vergrootte de voorsprong naar 3-0.

Een hard schot van Dianessy zette in de 82ste minuut de 4-0 eindstand op het scorebord.

Kijk hier naar het fotoverslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - FC Oss >>