Roda verliest thuis van FC Twente

17517 Roda JC ging het afgelopen weekend met 0-3 in het Parkstad Limburg Stadion onderuit tegen FC Twente. Een pijnlijke nederlaag voor de ploeg uit Kerkrade die alle punten hard nodig heeft om degradatie te voorkomen.

De Kerkradenaren begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten ook de eerste kansen te creëren. Echter na een half uur spelen kwam Twente op voorsprong. Nog voor de rust wist Frederik Jensen voor een tweede maal de bal in het doel van Roda te krijgen.

Na de rust bleef Roda JC aanvallen en druk zetten op de verdediging van de Twentenaren. Deze hield echter stand. Een kwartier voor het einde kwam de derde tegengoal voor de Kerkradenaren en stond de eindstand op het scorebord.

Roda staat nu 16e met 1 punt verschil op Excelsior. De volgende wedstrijd is tegen de nummer 17 van de ranglijst en Roda moet dus winnen van ADO Den Haag.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd Roda JC - FC Twente >>