Roda test Duitse rechtsback

19368 Tijdens het oefenduel tegen FC Antwerp heeft Roda JC de Duitser Ashton Götz getest. De rechtsback stond de hele wedstrijd op het veld.

Bronnen hebben aan Voetbal International laten weten dat Götz transfervrij is omdat het contract bij Hamburger SV niet verlengd is. Götz speelde al sinds zijn 16e bij de club, maar de HSV-trainer voelt niets voor de speler en zette hem terug naar het tweede elftal.

Voor Roda JC zou het een welkome aanvulling zijn voor de rechterkant van het veld. Roda JC verloor de wedstrijd tegen de Belgische ploeg met 0-3.