Roda supporters voortaan in de kou

24281 Wie de komende tijd naar de thuiswedstrijden van Roda JC gaat kan zich beter warm aankleden. De club gaat de heaters die boven de tribunes hangen voortaan uit laten.

De Kerkraadse voetbalclub heeft het momenteel financieel zwaar te verduren en probeert op deze manier zoveel mogelijk geld te sparen. Om ervoor te zorgen dat de fans het niet al te koud krijgen heeft de club wel besloten om tijdelijk extra korting te geven op de sjalen en mutsen die in de fanshop te koop zijn.

Ook is er tijdens de pauze warme soep, zo laat Roda JC weten.