Roda pakt de punten tegen Groningen

Roda JC heeft drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Abdul Ajagun, Chris Kum en Dani Schahin maakten de doelpunten.

De ploeg van Yannis Anastasiou zette vol in tegen de Groningers en kreeg na 12 minuten de eerste goede kans. Maar ook de paar kansen die FC Groningen kreeg strandden.

In de 31e minuut zette Abdul Ajagun de thuisploeg op voorsprong. Een mooie voorzet van Mikhail Rosheuvel ging daaraan vooraf. 1-0 was ook de ruststand. Voor Groningen scoorde Bryan Linssen 20 minuten voor tijd.

In de laatste minuten zakte de wedstrijd in. Scheidsrechter Van de Kerkhof stuurde Bryan Linssen met rood van het veld wegens natrappen. Hij deelde in korte tijd ook nog 4 gele kaarten uit.

Roda JC staat nu 16e op de ranglijst, voor ADO Den Haag en Go Ahead Eagles.

Kijk hier naar het fotoverslag van Roda JC-FC Groningen >>

Ard van Peppen:

Mitchel Paulissen:

Trainer Yannis Anastasiou:

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.