Rens Evers kartrekker GroenLinks Beekdaelen

20094 Rens Evers uit Schinveld wordt één van de kartrekkers van GroenLinks Beekdaelen. GroenLinks, dat nu nog alleen in Nuth in de gemeenteraad zit, gaat meedoen aan de verkiezingen in de fusiegemeente.

Tijdens een vergadering van GroenLinks besloten de leden van de gemeenten Nuth, Schinnen en Onderbanken om verder te gaan als GroenLinks Beekdaelen. Volgens John Essers, raadslid in Nuth, is Rens de ideale kartrekker.

Samen met andere leden gaat hij een kandidatenlijst en een verkiezingsprogramma samenstellen.

Evers is op dit moment wethouder in de gemeente Onderbanken namens de lokale partij PRO. Daarnaast is hij al jaren lid van GroenLinks.