Rechtbank verklaart Chalet failliet

18236 De rechtbank Limburg heeft Partycentrum Chalet in Treebeek failliet verklaard. De eigenaar vroeg een maand geleden zelf het faillissement aan en deed de deur meteen op slot.

De rechtbank deed dinsdag uitspraak. Wat de oorzaak van het bankroet is, is nog niet bekend.

Chalet was een bekende locatie voor feesten en partijen. Chalet leverde ook buffetten en catering. Ook verenigingen uit Treebeek vonden onderdak bij Chalet, waaronder carnavalsvereniging CV Chalet.