PvdA vragen over gratis Pinkpop kaarten

19152 De PvdA in de gemeenteraad van Landgraaf wil weten hoeveel vrijkaarten de gemeente heeft verstrekt voor Pinkpop. Raadslid Robin Reichrath legde die vraag al op 8 juni voor aan het college, maar een antwoord blijft uit.

Omdat ook op herinnerings-emails nog steeds geen antwoord komt, staat de vraag nu geagendeerd voor de eerstvolgende raadsvergadering.

Jaarlijks nodigt de Gemeente Landgraaf op hun kosten gasten uit voor Pinkpop. Op zich is daar volgens de PvdA niets mis mee, maar we moeten het wel langs de eigen Gedragscode Integriteit leggen.

Wat de PvdA stoort is dat burgemeester Raymond Vlecken daags voor Pinkpop twee gratis toegangskaarten aan raadsleden aanbood. Als dat op kosten van de belastingbetaler gebeurt is dat volgende PvdA een verkeerd signaal.

Lees hier de vragen van de PvdA Landgraaf over gratis Pinkpop-kaarten >>

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017