Proef HC Nuth voor betere motoriek

24425 Bij Hockeyclub Nuth wordt binnenkort gestart met zogeheten GymÉ-lessen. Deze lessen zijn erop gefocust om de motoriek van de deelnemers te verbeteren.

Volgens de website van de club worden de lessen bij wijze van proef alleen gegeven aan de E-jeugd. Binnenkort gaan de lessen op vrijdag van start in Nuth en op woensdag in Hulsberg.

Als eerste wordt gekeken op welk niveau het motorisch functioneren van de kinderen zit. Na de winterstop wordt gekeken of de lessen succesvol waren.

Mocht de proef slagen dan worden de lessen ook aangeboden aan de andere jeugdafdelingen.