Problemen seizoenkaarten Fortuna verholpen

22172 De belangstelling voor seizoenkaarten van Fortuna Sittard is zo groot dat er problemen waren met het bestellen. Bij het plaatsen van een bestelling of het aanmaken van een account kregen veel supporters een foutmelding.

Fortuna heeft alle foutmeldingen doorgegeven aan de bedrijf dat deze service voor de club regelt. Volgens Fortuna zijn alle problemen inmiddels verholpen en kunnen mensen nu probleemloos een seizoenkaart bestellen. Met supporters die de afgelopen dagen geen bevestigingsmail hebben ontvangen gaat de club contact opnemen.

De toenemende belangstelling heeft vooral te maken met de terugkeer van de Sittardse voetbalploeg in de Eredivisie.