Pien Jacobs wint clubkampioenschappen

18899 Pien Jacobs uit Schinveld heeft de jaarlijkse clubkampioenschappen van Gymnastiekvereniging Olympia KFC gewonnen. Met een nipte voorsprong op Fé de Jong wist ze het goud en de titel clubkampioen 2016-2017 op te eisen.

De derde plaats was voor Kelly Gelissen. Het was een spannend kampioenschap omdat de dames zeer aan elkaar gewaagd waren.

Onder het toeziend oog van trainers en een jury lieten de turnsters van de meisjesturngroep hun oefeningen zien in de gymzaal van BMV De Sjinskoel in Schinveld.

Na de zomervakantie kunnen de gymnasten van de turngroep zich opmaken voor nog meer wedstrijden.

18901 foto © LOO-tv | gv Olympia KFC Schinveld