Personeel ontslagen bij Roda JC

Het saneringsplan van Roda JC begint langzaam vorm te krijgen. De naar de Eerste Divisie gedegradeerde voetbalclub heeft donderdag enkele werknemers ontslagen.

Op hun website laat de club weten de beslissing te betreuren en erg pijnlijk te vinden. Echter is het ook een noodzakelijke stap. Roda moet de begroting van zo'n 10 miljoen terugschroeven naar 7 miljoen. Om de voetbalclub financieel gezond te maken is inkrimpen van het personeelsbestand noodzakelijk.

Roda wil er naar streven om een evenwichtige selectie op de been te zetten nog voordat de competitie begint.