Paul van Betuw prijs voor Bennie Jongenelen

21111 De Paul van Betuw vrijwilligersprijs is dit jaar toegekend aan Bennie Jongenelen. Afgelopen weekend mocht hij de vrijwilligersprijs in ontvangst nemen.

Bennie staat ondanks zijn handicap midden in de samenleving. Zo was hij onder andere initiatiefnemer voor het Fokus woonproject in Emmastaete en komt hij regelmatig in actie voor mensen die in de problemen komen door bezuinigingen, foutief beleid of bureaucratische rompslomp.

Lijsttrekker Servie L'Espoir mocht namens het Progressief Akkoord de prijs overhandigen.

De prijs is vernoemd naar Paul van Betuw, één van de mede-oprichters van de lokale politieke partij. De jaarlijkse prijs is een teken van waardering voor vrijwilligers die zich inzetten voor een beter en socialer Brunssum.