Overwinning Fortuna Sittard op Almere City

19383

Met een verdiende 2-1 zege heeft Fortuna Sittard thuis gewonnen van Almere City. Stefan Askovski was twee keer succesvol voor de Sittardse ploeg.

Fortuna moest het vrijdagavond doen zonder enkele belangrijke spelers. Toch kwam de ploeg van trainer Sunday Oliseh al na vier minuten spelen op voorsprong. Een kwartier later was Almere City dicht bij de gelijkmaker, maar de bal kon tijdig worden gestopt.

Vlak voor rust kopte Finn Stokkers de bal tegen de paal. Askovski maakte gebruik van de rebound en zette Fortuna verder op voorsprong.

Ook na de pauze was Almere City niet echt een gevaar voor Fortuna. Tegen het einde van de wedstrijd kwam de spanning in de wedstrijd nadat invaller Arsenio Valpoort de 2-1 op het scorebord had gezet.

Kijk hier naar een fotoreportage van Fortuna Sittard - Almere City >>

19382