Opnieuw drie punten voor Fortuna

20428 Fortuna Sittard wist maandagavond op bizarre wijze in Eindhoven drie punten te behalen tegen Jong PSV. De ploeg uit Sittard wist uiteindelijk een 2-0 achterstand om te buigen in een 2-3 overwinning.

Tijdens de eerste helft was het Jong PSV dat de meeste kansen kreeg en ook doelman Miguel Santos twee maal wist te passeren. Bij Fortuna had Djibril Dianessy zijn vizier niet op scherp staan want hij verzuimde enkele kansen te verzilveren.

Het was uiteindelijk Stefan Askovski die Fortuna op het scorebord wist te zetten. Vijf minuten voor het einde kreeg Fortuna nog een strafschop mee voor een overtreding op Lars Hutten. Deze kans werd benut en een minuut later maakte Askovski zijn tweede doelpunt van de avond.

Fortuna staat nu op een tweede plaats in de Jupiler League.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017