Ook tweede oppasouder op vrije voeten

20394 De man die verdachte is in de zaak van baby Fabian uit Brunssum is vrijgelaten. De rechtbank heeft de voorlopige hechtenis van de 33-jarige Brunssumer opgeheven.

Zijn vrouw mocht eerder al naar huis om daar een eventuele rechtszaak af te wachten. Beiden werden aangehouden nadat de vijf maanden oude baby op 11 oktober in het huis van de oppasouders onwel was geworden.

Later overleed het kind in het ziekenhuis ondanks meerdere reanimatiepogingen. Het is nog onduidelijk wat zich precies in de woning aan de Bongardstraat in Brunssum heeft afgespeeld. Wel staat vast dat het niet om een natuurlijke dood gaat. Het echtpaar wordt verdacht van doodslag of zware mishandeling van hun petekind.

Hoewel ze op vrije voeten zijn blijven beiden verdachten. Het Openbaar Ministerie heeft al laten weten in beroep te gaan tegen de vrijlating van de man.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017