Omzet Nedcar verdubbeld

19087 Nedcar in Born heeft moederbedrijf VDL geen windeieren gelegd. Dat blijkt uit de cijfers over de eerste helft van 2017 die de autoproducent bekend heeft gemaakt.

De autofabriek in Born heeft een omzet behaald van 1,3 miljard euro. Dat is meer dan een verdubbeling in vergelijking met dezelfde periode in 2016.

Deze stijging is volgens Nedcar vooral te danken aan de productie van de Mini Countryman. De omzet gaat in de toekomst nog meer stijgen nu de autofabriek in Born ook de X1 van BMW gaat produceren.

Ook de omzet van de gehele VDL Groep steeg van 1,6 miljard naar 2,4 miljard. De afdeling bussen deed goede zaken dankzij de bestelling van Arriva die de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg won.

 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017