Nu ook tijdrit in Heerlen

18878 Aan het programma van de RaboRonde in Heerlen is nu voor het eerst een tijdrit toegevoegd. Dat heeft de organisatie van de wielerronde bekendgemaakt.

De tijdrit bestaat uit één rondje over het anderhalf kilometer lange parcours. Door de korte afstand kunnen de renners voluit gaan en laten zien wie de snelste is.

Ook maakte de organisatie al enkele namen bekend van renners die op vrijdag 28 juli in Heerlen aan de start verschijnen.Roy Curvers en Mike Theunissen zijn de Limburgse profrenners die zijn toegevoegd aan de startlijst. Bij de dames staat in ieder geval de winnares van de laatste twee edities, Chantal Blaak, aan de start.

Girowinnaar Tom Dumolin zal in ieder geval niet van de partij zijn in Heerlen. Hij start namelijk een dag later in het Spaanse San Sebastian.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017