Nieuwe rechtsback voor Roda

19418 Ashton Götz gaat voor Roda JC spelen. Hij heeft een contract voor één seizoen getekend.

Onlangs speelde de rechtsback uit Duitsland al mee tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Antwerp. Als alles meezit kan Götz al aanstaande zondag ingezet worden tijdens de uit-wedstrijd bij FC Utrecht.

De Duitser komt transfervrij over van Hamburger SV. Götz speelde al sinds zijn 16e bij de club, maar de HSV-trainer voelt niets voor de speler en zette hem terug naar het tweede elftal. Uiteindelijk werd zijn contract niet verlengd.

Voor Roda JC is de 24-jarige een welkome aanvulling voor de rechterkant van het veld.