Nieuwe ladderwagen voor brandweer Gangelt

18837 De brandweer van Gangelt heeft het afgelopen weekend een nieuwe ladderwagen gekregen. De ladderwagen werd na de inzeggening officieel door burgemeester Bernhard Tholen overhandigd.

De nieuwe ladderwagen was het afgelopen weekend meteen één van de pronkstukken tijdens de open dagen van de brandweer. Bezoekers konden van veraf de 32 meter lange ladder al zien. Daarnaast waren er ook diverse blusvoertuigen uit een verleden te zien. Sommige voertuigen waren al bijna 60 jaar oud.

Met muziek van een lokale vereniging en een springkussen voor de kids was er bij de brandweerkazerne in Gangelt genoeg te beleven.

Kijk hier voor een fotoverslag van de open dagen bij de Brandweer in Gangelt >>