Nieuwe keeper voor Fortuna

22806 Keeper Alexei Koșelev is de nieuwste aanwinst van Fortuna Sittard. De 24-jarige Moldaviër heeft een 3-jarige contract bij de club getekend.

Met de aanstelling van Koșelev wil Fortuna meer concurrentie op de keepers plek. Al lijkt het erop dat Aykut Özer de voorkeur krijgt boven de twee meter lange Koșelev. Volgens trainer Kevin Hofland heeft de club al langer intensief naar de verrichtingen van Koșelev gekeken. Ook heeft hij al getraind in Sittard.

Fortuna heeft de afgelopen tijd meerdere keepers bekeken. Zo kwam eerder voormalig Ajax-keeper Peter Leeuwenburgh (24) al op proef bij de club. Met hem gaat Fortuna Sittard niet verder.