Nieuwe belbus rijdt door Onderbanken

18191 Sinds kort beschikt het Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk (CMWW) over een nieuwe belbus. De nieuwe bus biedt plaats aan maximaal acht personen.

Inwoners van Onderbanken kunnen een beroep doen op de Belbus als voorzieningen zoals winkels, ziekenhuizen of sociale activiteiten moeilijker bereikbaar worden. Vrijwilligers van de Belbus komen u thuis ophalen en helpen indien nodig met in- en uitstappen.

Om gebruik te kunnen maken van de Belbus dient men lid te worden van de Vereniging Bijzonder Vervoer. Daarnaast wordt voor iedere rit een kleine bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie over deze service van het CMWW of het reserveren van een belbusrit kunt u bellen met (088) 455 25 90.