Nieuwe aflevering over de Buitenring Parkstad Limburg

17819 Nieuwe aanplant langs de Buitenring en communicatie zijn de onderwerpen voor een nieuwe aflevering van de tweewekelijkse tv-serie over de aanleg van de Buitenring.

Het voorjaar is aangebroken. Een goed moment om aan te planten. Kun je willekeurig planten wat je mooi vindt? Of zijn er afspraken en eisen?

En, bij een project als dit, dat door 7 gemeenten loopt en dat gevolgen heef voor de regionale verkeersstromen, moet de omgeving goed worden geïnformeerd. Bijvoorbeeld over de stand van zaken, de eventuele omleidingen of andere verkeershinder. Maar niet alleen de praktsche zaken komen aan bod. Mensen zijn ook nieuwsgierig naar hoe gaat de weg er uitzien, hoe wordt hij gebouwd en hoe zit dat met de natuur?

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden in het menu onder 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017