Nederlaag voor Fortuna Sittard

19773

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond in eigen stadion verloren van NEC. Met een 1-2 eindstand maakte de ploeg uit Nijmegen een einde aan de goede serie van Fortuna.

Door de overwinning staat de ploeg uit Nijmegen nog maar één punt achter Fortuna.

De ploeg van trainer Sunday Oliseh kwam al na 6 minuten op voorsprong dankzij Finn Stokkers. Maar de vreugde was niet van lange duur, want even later zette Mohamed Rayhi de stand gelijk. Rayhi bleef ook daarna gevaarlijk.

In de tweede helft kwam NEC dan toch op voorsprong dankzij speler Guus Joppen die profiteerde van het balverlies aan zijde van Fortuna. Later moest Joppen naar de kleedkamers omdat hij een tweede gele kaart moest incasseren.

Tegen het einde van de wedstrijd zette Fortuna alles op alles voor de gelijkmaker, maar die kwam er niet. Fortuna Sittard staat nu tweede op de ranglijst.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - NEC >>