Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers

Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers voor het bezoekerscentrum. Daarom is er op dinsdag 25 april een informatieavond.

Dan kunnen mensen die geinteresseerd zijn informatie inwinnen over de speciale vrijwilligersfuncties die er zijn.

Momenteel wordt het bezoekerscentrum gerund door een klein hecht team van medewerkers, die dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers gesteund worden in allerlei werkzaamheden. Vanwege de toegenomen drukte van bezoekers aan het natuurgebied is Natuurmonumenten naarstig op zoek naar vrijwilligers.

De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur in het bezoekerscentrum aan de Schaapskooiweg. Aanmelden kan via (045) 563 03 55 of per mail op bc.brunssummerheide@natuurmonumenten.nl