Molenaar: We hebben ons belachelijk gemaakt

"We hebben ons belachelijk gemaakt. Het is een schande". Dat zei trainer Robert Molenaar na afloop van de wedstrijd tegen Jong PSV.

Roda JC verloor het duel met 2-3 ondanks dat de ploeg aanvankelijk op 2-0 voorsprong stond. Ook de 7002 supporters lieten na afloop van de wedstrijd duidelijk hun ongenoegen blijken.

Roda kwam al snel op voorsprong door een penalty van Mario Engels. Ook speelde Roda vanaf dat moment tegen 10 man vanwege een rode kaart. Vlak voor rust wist Jong PSV te scoren: 2-1.

In de tweede helft kwamen de Eindhovenaren al snel gelijk. Ook Roda moest het met een man minder doen. Livio Milts kreeg rood na een forse overtreding.

In de slotfase kwam Jong PSV op voorsprong en moest ook El Makrini naar de kleedkamers na een overtreding.

Over hoe het verder moet met zijn ploeg is Molenaar kort: "Open wonden likken en de schouders er weer onder. Dit moet even verwerkt worden."

Kijk hier naar het fotoverslag van de wedstrijd Roda JC - Jong PSV >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.